Laitasaaren Nuorisoseuran toimintaa syksy 2021

Lasten (7-12v) kansantanssitunnit

Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 18-18:45 Laitasaaren Seurojentalolla 14.9 alkaen yht. 10 krt. RYHMÄ PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI.

Lasten kansantanssikurssilla tutustutaan kansantanssin perusteisiin, tanssitekniikkaan, perinteisiin sekä erilaisiin koreografioihin tanssin ja leikin kautta. Tavoitteena on tukea kansantanssille ominaisten motoristen ja musiikillisten taitojen kehitystä. Tunneilla harjoitellaan mm. taitoaskelikkoja, vakio-osia ja ryhmätyöskentelyä, sekä itsensä hahmottamista suhteessa ryhmään. Tunneilla tavoitellaan kokonaisvaltaista hyvää oloa sekä positiivista ja turvallista ilmapiiriä oppimiseen.

Ilmoittaudu ryhmään lomakkeen kautta 3.9. mennessä. Kurssimaksu 30 eur, suoritettava seuran tilille.

Aikuisten paritanssikurssi

Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 19-20:30 Laitasaaren Seurojentalolla 14.9 alkaen yht. 10 krt. RYHMÄ PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI.

Paritanssikurssi on aikuisille suunnattu tanssikurssi. Kurssilla lähdetään liikkeelle ihan alusta ja kurssin aikana tutustutaan perustansseihin (mm. valssi, foxtrott, bugg, tango, fusku, hidas valssi), sekä harjoitellaan lajinomaista tanssitekniikkaa. Lisäksi kurssilla keskitytään mm. parikontaktiin ja sen harjoittamiseen sekä vartalon linjaamiseen tanssiasennossa. Aikaisempaa tanssikokemusta kurssilla ei tarvita, pieni tanssikärpäsen purema riittää!

Ilmoittaudu ryhmään lomakkeen kautta 3.9. mennessä. Kurssimaksu 60 eur, suoritettava seuran tilille.

Pilates ja SPS-jumppa

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 18-19 Laitasaaren alakoululla 8.9. alkaen yht. 10 krt. Mukaan mahtuu max 10 kerholaista ilmoittautumisjärjestyksessä ja kurssi toteutuu vain jos min 8 ilmoittautuu. Huomioimme kaikessa toiminnassamme voimassaolevat koronasäännökset. Kurssin sisältö: pilates ja spiraalistabilaatio. RYHMÄ TÄYNNÄ!

Ilmoittaudu ryhmään lomakkeen kautta 3.9. mennessä. Kurssimaksu 35 eur, suoritettava seuran tilille.

Kansalaisfoorumi tukee ryhmän toimintaa

Kategoria(t): Nuorisoseura. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.