Laitasaaren Nuorisoseuran toimintaa kevät 2022

Kerhoihin ilmoittautuminen tämän lomakkeen kautta

Huomioimme viranomaisten antamat koronasuositukset toiminnassamme.

Lasten tanssikerho

Lasten tanssikerhossa tutustutaan eri tanssilajeihin rennolla otteella, leikin ja monipuolisen tanssitekniikan kautta. Tanssikerho on suunnattu 7-12 vuotiaille lapsille. Tuntiin sisältyy mm. alkulämmittely, tekniikkaosuus, tanssisarjaa sekä leikkiosuus. jonka tavoitteena on sopivasti haastaa mm. lapsen rytmistä osaamista sekä perusliikuntataitoja.

Kurssi alkaa tiistaina 8.2.2022 klo 17:30-18:15 Laitasaaren alakoululla. Kurssin hinta 30 euroa. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa.

Ohjaaja: Sofia Timonen AMK tanssinopettaja

Folkjam – Kansalaisfoorumi tukee ryhmän toimintaa

Folkjam on tanssiliikuntamuoto, jonka parissa voit kokea tanssin yhteisöllisyyden ja ilon. Kotimaiseen tanssiin pohjaava liikuntamuoto sopii jokaiselle, ikään tai taitotasoon katsomatta. Tunnit tarjoavat haastetta siis jokaiselle harrastajalle. Tule mukaan yksin tai kaveriporukalla, paria ei tarvita! Lisätietoja löytyy sivustolta http://www.folkjam.fi/

Kurssi alkaa tiistaina 8.2.2022 klo 18:30-19:15 Laitasaaren alakoululla. Kurssin hinta 40 euroa. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa.

Ohjaaja: Sofia Timonen AMK tanssinopettaja, Folkjam-ohjaajan koulutus

Pilates ja SPS-jumppa jatkuu Kansalaisfoorumi tukee ryhmän toimintaa

Ryhmä jatkuu Janan johdolla keskiviikkoisin klo 18-19 Laitasaaren alakoululla 9.2 alkaen yht. 10 krt. Mukaan mahtuu max. 10 kerholaista ilmoittautumisjärjestyksessä ja kurssi toteutuu vain jos min. 8 ilmoittautuu. Kurssin sisältö: pilates ja spiraalistabilaatio. RYHMÄ TÄYNNÄ.

Kurssi alkaa ke 9.2.22 klo 18:00 Laitasaaren alakoululla. Kurssin hinta 40 euroa. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa.

Paritanssikurssi toukokuussa

Informoidaan myöhemmin keväällä.

Kategoria(t): Nuorisoseura. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.